Home // * ValldignaDigital // 🌔 #Flamencianes 🌖 Josep Aparicio #APA enceta el @7sois7luas d’enguany 🌑🌒🌓🌗🌖

🌔 #Flamencianes 🌖 Josep Aparicio #APA enceta el @7sois7luas d’enguany 🌑🌒🌓🌗🌖

 “Flamencianes” un espectacle innovador i fresc en què podem trobar la fusió de dues formes de cant tan paregudes com el flamenc i la música tradicional valenciana. En aquest treball s’aprofundeix en la diversitat de melismes, patrons i formes, ja que “Flamencianes” beu, com hem dit anteriorment, de dos estils que són cosins germans.

Moltes lletres dels temes interpretats són poemes de poetes valencians i catalans com ara: Vicent Andrés Estellés, Carles Cano, Eduard Marco i Lleonard del Rio però d’altres naixen de l’imaginari del versador Josemi Sánchez o d’autors com Ovidi Montllor, Paco Muñoz, Sergio Cifuentes, Trini Carballo o Maribel Crespo.

Per tant, en aquest últim i versàtil espectacle de Josep Aparicio Apa hi podem trobar cants per buleries, fandangos, tangos, boleros, cants de batre i un bellíssim cant d’estil valencià. Tot açò acompanyat per una potent i sofisticada formació instrumental composta per Ricardo Esteve, Eduard Navarro, Jesús Gimeno i Lucho Aguilar, figures essencials de l’actual panorama musical valencià.

Posted in * ValldignaDigital
css.php
%d bloggers like this: