Home // * ValldignaDigital // #Valldigna #BFR 2a Edició #LiteraturaalaPlaça @benifairo_ajun & @saforissims

#Valldigna #BFR 2a Edició #LiteraturaalaPlaça @benifairo_ajun & @saforissims

foto de Ajuntament de Benifairó de la Valldigna.

Les simateres Lourdes Boïgues & Isabel Canet, el benifaironer #PepBataller i el valler Sico Fons enceten l’edició d’enguany del cicle promogut des de l’Ajuntament de Benifairó de la Valldigna, amb una taula rodona al mig del carrer “LA #VALLDIGNA: ESPAI LITERARI. Destaquem també la presentació del llibre El valencià de la Valldigna i la participació de la poetessa saforenca recent guardonada Maria Josep Escrivà acompanyada per Eva Dénia & Elies Monxolí Cerveró. L’edició d’enguany també es tanca amb la celebració de la FESTA ESTELLÉS a la localitat.

Posted in * ValldignaDigital
css.php
%d bloggers like this: