Home // * ValldignaDigital // TRAMUNTANA FUSIÓ MEDITERRÀNIA enceta el Festival 7sois7luas

TRAMUNTANA FUSIÓ MEDITERRÀNIA enceta el Festival 7sois7luas

foto LA COTORRA DE LA VALL

YouTube Preview Image Dimecres 11 de juliol, 22.30 hores, Tavernes de la Valldigna [CLOT DE LA FONT] TRAMUNTANA FUSIÓ MEDITERRÀNIA

Tramuntana, el projecte de fusió musical que, des de la Mediterrània estant, va mamprendre el trajecte l’any 2007 amb arranjaments de temes tan coneguts com ara “L…’Estaca”, “El Cant dels Ocells”, “La Balanguera” i “El Cant de l’Enyor”,uns anys després ha renovat i completat aquell primer treball, aquella bestreta musical, amb nous arranjaments dels mateixos músics de Tramuntana,

TRADIKCIó pretén ser un disc lliure d’etiquetes. No ens agafem a cap estil, però no hi renunciem a cap. Volem posar en preu la heterogeneïtat, i ens agradaria que vosaltres hi gaudíreu endinsant-vos en la nostra música. És per això que vos convidem que espigoleu entre l’assortiment generós de propostes musicals; ja vos avisem que les sorpreses estan assegurades: hem barrejat sons, temes i estils d’interpretació
Músics :
Pasqual Salort. dolçaina
Hèctor Valero, teclats
Rubén Salamanca, bateria
Jorge Serra, baix elèctric
Raül Garcia, trompeta
Paco Soler, trombó
Àlex Grau, saxo tenor

Posted in * ValldignaDigital, > Tavernes and tagged as , ,
css.php
%d bloggers like this: