Home // * ValldignaDigital // Congresos comarcal i locals del PSPV

Congresos comarcal i locals del PSPV

Al Congrés Comarcal del PSPV celebrat ahir dissabte a Gandia  ha estat elegida com a Secretària General de la Comarca Safor Valldigna Tere Reig. David Mogort, Portaveu Socialista a l´Ajuntament de Simat, ha estat elegit al mateix Congrés, com a Vice-Secretari General de la comarca Safor-Valldigna. Al mateix Congrés Comarcal, Álvaro Almiñana, Regidor Socialista a l´Ajuntament de Simat, ha estat elegit com a membre nat del Comité Nacional del PSPV, màxim òrgan de govern dels Socialistes Valencians.

www.socialistes-simat.com

Posted in * ValldignaDigital

4 Comments

 • Esta setmana, l´Agrupació Socialista de Simat ha celebrat l´Assemblea ordinària entre tots els militants i simpatitzants de la formació.

  En ella, cal destacar la gran assistència a la mateixa, així com el gran nombre d´afiliats recents a l´Agrupació que van sumant-se al nou projecte progressista i socialista del PSPV.

  A la mateixa Assemblea, es van renovar els càrrecs orgànics de l´Agrupació, donant entrada a gent nova, així com homenatjant també a tota una vida dedicada al Socialisme local, i és que per majoria es va triar com a President de l´Agrupació local a Jose Ahulló, militant de base des de fa més de 30 anys.

  David Mogort, fins ara Secretari General dels Socialistes de Simat va rebutjar presentar-se a la reelecció per decisió pròpia, ja que fa només uns dies Mogort va estar elegit Vice-Secretari General del PSPV-PSOE Safor-Valldigna i considera que el millor era l´entrada d´un nou Secretari Local que estiga al 100% dedicat a l´agrupació simatera.

  Aleshores, i per unanimitat, Álvaro Almiñana, Regidor Socialista a l´Ajuntament de Simat, i membre del Comité Nacional del PSPV va ser elegit com a nou Secretari General del PSPV de Simat.

  Així queda doncs, la nova executiva local:

  PRESIDENT: José Ahulló.

  SECRETARI GENERAL: Álvaro Almiñana.

  SECRETARI D´ORGANITZACIÓ: Luis Ferrando.

  SECRETÀRIA MUNICIPAL: Diana Almiñana.

  SECRETÀRIA D´ACCIÓ ELECTORAL: Lara Álvarez.

  El nou Secretari General del PSPV de Simat, ha donat les gràcies a tota l´agrupació pel suport i la confiança que han dipositat en la seua persona. “Seguiré treballant pel poble de Simat, com fins ara a l´Ajuntament, defenent els interessos de tots els simaters i simateres, i com a Secretari Local dels Socialistes treballaré per seguir enfortint l´Agrupació i arribar a l´objectiu de tornar a fer de Simat un poble d´esquerres, progressista i socialista”, assenyalava Almiñana.

  Per últim, David Mogort assenyalava que és tot un repte i un orgull per als Socialistes de Simat haver consolidat en poc de temps un grup de militants i simpatitzants que treballen desinteressadament pel bé de Simat. “El més fàcil després dels resultats electorals de l´any passat, hagués estat desaparéixer i desencantar-se de la política, però en el cas dels Socialistes de Simat, hem demostrat que tenim un projecte de present i de futur, i que passa per recuperar l´Alcaldia de Simat, i la pròpia Generalitat Valenciana. Estic completament segur que cumplirem tots els objectius marcats, tant a Simat, amb Álvaro Almiñana al capdavant de l´Agrupació, com des de l´Executiva Comarcal d´on tinc l´honor de ser Vice-Secretari General”, remarcava Mogort. “El canvi a la Generalitat Valenciana, passa per desallotjar definitivament aquells que han vingut a la política per fer-se rics i aprofitar-se de tots els valencians i valencianes, com són la majoria de Diputats del PP, i este canvi comença a guanyar-se en els pobles i les comarques”, assenyalava Mogort.

 • L’Agrupació Socialista de Tavernes, ha donat avui per finalitzat aquest any congressual amb l’elecció de Víctor Borràs, Regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Tavernes, com nou Secretari General de l’Agrupació Local del PSPV-PSOE.

  L’assemblea general que ha tingut lloc el 20 de juliol ha aprovat per unanimitat la candidatura del nou Secretari General i la del seu equip executiu que equilibra la veterania i la joventut dels militants socialistes de la localitat, contant amb la presència de l’Ex Secretari General Local Salvador Blasco com President i l’actual Secretari dels Joves Socialistes de la localitat Omar Sala, com Secretari d’Acció Electoral.

  Les primeres paraules de Borràs com Secretari General, han segut d’agraïment i compromís cap a l’agrupació, el seu equip i la ciutadania de Tavernes; “vull agrair la confiança i recolzament de tots els companys de l’agrupació, i fer-ho extensible al simpatitzants que m’han mostrat el seu suport. Assumeix amb molta il·lusió la responsabilitat i el repte que suposa el càrrec de Secretari General i sé que tinc al costat una executiva molt predisposada i molt vàlida per poder treballar en aquest nou projecte, i encara més, en aquests temps tant durs que estem vivint, i que ens estan fent passar alguns”, ha declarat a aquest mitjà. El primer objectiu que s’ha marcat la nova Executiva Local, ha estat el d’obrir el partit per a acostar-lo a la realitat de la ciutadania vallera.

  L’Executiva es completa amb Anna Pons Pellicer com Secretària d’Organització, José Santos Juanes com Secretari d’Economia, Pilar Altur Talens com Secretària de Política Municipal i A. Reyes Santos Juanes com Secretària d’Administració. Un equip de total confiança del nou Secretari General i que segons les seves pròpies paraules està totalment disposat a treballar a fons per aquesta localitat.

 • Per començar, crec que es de justícia felicitar a la nova direcció, per intentar de debò fer realitat allò que desitja de forma majoritària la militància: el reconeiximent del sentir i del treball a través de les comarques. Sé que s’ha treballat de valent i que aneu a seguir-ho fent. Jo almenys vodria que així fora…i com més, millor.

  No obstant, el treball no serveix per a res, si no som capaços de fer vore a la societat el que fem, que dia a dia lluitem per els seus interessos i drets. I per arribar a eixe objectiu, crec,que encara que anem pel bon camí, encara ens queda molt.
  No podem deixar que la societat pense en el que s´ha convertit en un tòpic fàcil…que tots els politics som iguals…això és el que ells volen,i sabem què això no és de veres. Nosaltres hem de ser capaços de fer vore al món, que seguim sent els socialistes , els que defenem al treballador , els referents de l´esquerra,els de la igualtat,i els que treballem dia a dia per aconseguir la justícia social.Eixos sóm els socialistes.
  Però si per una raò especial he volgut intervindre a aquest comité, es perque em preocupa especialment…la prioritat pel castellà,o la manca d’utilització de la nostra llengua …a les intervencions dels nostres dirigents.
  La majoria dels que estem ací,eixírem d´Alacant,amb el braç alçat i cantant ben orgullosos allò de País Valencià. Després de sis mesos d´aquell congrés,em dóna la sensació de que estem tornant a temps antics,molt recents…i com tots sabem,gens favorables per al nostre partit.
  Crec que hauriem d´agafar JA,un nou rumb,aquell que parla,sense cap tipus de complexos en valencià ,aquell que parla, sense complexos de defensa del territori, de cultura, de llengua, de País.
  Bé està,que a la nostra terra,és parlen dues llengues.Bé està,que el nostre síndic a les CORTS,siga castellanoparlant,però la resta dels nostres representants,hauria de fer-s´ho mirar,i quan hi haja qualsevol intervenció a la premsa,o a la televisió,parlar amb la nostra llengua.Sols així,donarem la imatge de partit de progrés que volem.Defensant més que ningú,les nostres arrels, els nostres costums i sobretot el nostre idioma.
  Quan a un País com el nostre,el Valencià,es parlen dues llengues,no podem permetre donar igualtat de condicions a ambdues.Fent això,sempre es discrimina la minoritària,i per desgràcia eixa és la meua,eixa és la nostra.
  Sols em queda demanar-vos que s´ho penseu,que recapaciteu,i espere que vegau el que us vull dir. Defensem allò que es nostre amb totes les forces…per què alguns venen ja forts per darrere creguent-se i dient amb la boca plena,que són més valencians que ningú…però sobretot,per què els que manen , els corruptes sense escrúpols, sols volen,amb la demagògia per bandera, fer creure a la societat que són sant i senya de la identitat valenciana…i això no ho podem consentir.
  Per finalitzar diré,que si he ofés algú en aquestes paraules,ho senc molt,però és que jo,amb aquest tema…VULL SER MALEDUCAT.

  GRÀCIES I BON DIA

css.php
%d bloggers like this: