Home // * La Veu // LA VALLDIGNA en FITUR

LA VALLDIGNA en FITUR

La Valldigna present a Fitur 2012Hui a Fitur, les Falleres Majors de Tavernes, Verònica Martínez i Sheila Romero, han visitarat  l’estand informatiu que Tavernes té instal·lat en la fira de turisme més important d’Espanya, i que està tenint lloc estos dies a Madrid Vero i Sheila estaran al llarg de tot el dia al recinte ferial, i a més de promocionar l’estand de Tavernes de la Valldigna, tenen igualment previst visitar tots els de les altres comunitats i països representats aquest any en la fira, per tal de promocionar davant ells tant la Valldigna com la Festa de les Falles de Tavernes. Les autoritats que representen a La Valldigna a Madrid són l’Alcalde, Jordi Joan i la regidora de Turisme, M. Carmen Canet, per Tavernes; per Benifairó, el seu alcalde, Agustí Pascual i per Simat, l’Alcalde Sebastià Mahiques.

+INFO:
• Tavernes presentarà les seues ofertes turístiques a Fitur esta setmana

Posted in * La Veu, * ValldignaDigital, *La Cotorra, > Tavernes, > Valldigna and tagged as , ,

1 Comment

 • VALLDIGNA.- De molt positiva ha qualificat l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna la seua presència en la darrera edició de la fira turística més important d’Europa, Fitur, que s’ha celebrat des de dimecres passat fins al diumenge 22 de gener.

  La novetat més significativa d’esta edició de Fitur, pel que respecta a l’estand de la nostra ciutat, ha sigut la presència, junt amb l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la regidora de Turisme, M. Carmen Canet, dels alcaldes de Benifairó, Agustí Pasqual, i de Simat, Sebastià Mahiques.

  Així, les tres poblacions de la Valldigna han començat a perfilar i tractar una futura col·laboració global en matèria turística que puga traslladar als nostres visitants l’oferta de mar i muntanya, cultural, històrica, festiva i gastronòmica de la nostra comarca.

  L’estand de Tavernes ha rebut moltes visites, començant per les nostres falleres majors, Verònica i Sheila, que alçaren una gran expectació i esdevingueren unes autèntiques ambaixadores de la nostra localitat i la nostra festa més universal en la jornada de dijous, dia de la Comunitat Valenciana.

  El president de la Generalitat, Alberto Fabra, el president de la Diputació, Alfonso Rus, la consellera de Turisme, Lola Johnson, polítics com Jorge Alarte, Joan Baldoví i Emili Altur, entre altres, visitaren l’estand de la capital de la Valldigna.

  • Enviada per l’Ajuntament de Tavernes
  http://groups.google.com/group/valldigna/t/36bd55ea8f5bf6ef

css.php
%d bloggers like this: