Home // * ValldignaDigital // #Volarem @berta_inyi [@musicaNvalencia]

#Volarem @berta_inyi [@musicaNvalencia]

YouTube Preview ImageLletra i música: Berta Iñíguez Amb: Berta Iñíguez (veu), Borja Penalba (guitarra i pandereta), Sergi Carós (baix), Andreu Valor (corda fregada i carilló)https://i2.wp.com/www.diania.tv/wp-content/uploads/2014/10/quetinguemsort.jpg?w=570

Data de publicació: 4 de gen. 2018


VOLAREM (11.7.16) Sempre amb el somriure travessant tots els estels Ets la llum que brilla als capvespres de l’hivern Amb els teus passos il•lumines el present I amb l’emoció despertes somnis dels valents Nits de primavera als carrers del meu record Èbries d’amistat, riallades en el cor La lluna plena ens mirava expectant Mentre tu i jo, creixíem de la ma I volarem les dos Descobrirem el món I cantarem i ballarem esta cançó I volareu els dos I sereu un sol cor Compartireu la vida i lluitareu l’amor Ell et proposava viure junts l’eternitat I de sobte tot va començar a ser real Els nervis recorren els rutes del teu cos Però saps que al seu costat no tindràs por Una nova vida et regala aquest moment Enlairant-te fins als núvols junt a ell El desig de compartir carícies i anhels Creant un nou futur d’aquest present I volarem les dos Descobrirem el món I cantarem i ballarem esta cançó I volareu els dos I sereu un sol cor Compartireu la vida i lluitareu l’amor I volarem les dos Descobrirem el món I cantarem i ballarem esta cançó I volareu els dos I sereu un sol cor Compartireu la vida i lluitareu l’amor

Posted in * ValldignaDigital
css.php
%d bloggers like this: