Home // * ValldignaDigital // ✨ “#PoemaDeNadal” ✨ @roccasagran ✨ @ElsVolemACasa @CAL_cat 🍋

✨ “#PoemaDeNadal” ✨ @roccasagran ✨ @ElsVolemACasa @CAL_cat 🍋

YouTube Preview Image{CAL. Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana} Aquest Nadal no serà un Nadal qualsevol. A causa de la situació d’excepcionalitat que vivim, hem decidit fer aquesta petita campanya de denúncia. Si podeu fer-ne difusió, us estarem molt agraïts. Esperem que arribi a tothom! “Poema de Nadal” de Roc Casagran

És Nadal i pensaré en tu, que et trobo a les escales de matí, que prenem el cafè en el mateix bar, que convivim i no ens sabem el nom. És Nadal i pensaré en tu, que de fa temps et dec una trucada, que vam ser amics qui sap quants anys enrere, que t’enyoro i enyoro que m’enyoris. És Nadal i pensaré en tu, que ets aquell mur que frena les ventades, que ets el paraigua que amaina la pluja, que ets l’abric càlid com una abraçada. És Nadal i pensaré en tu, que hi has estat per travessar trinxeres, que hem somiat contra els despertadors, que hem fet de pors camins per la utopia. És Nadal i pensaré en tu, i pensaré a pensar-te cada dia, que ets tu qui em fas com sóc i potser ignores que sense tu no hi ha Nadal possible.

FOTO. CDR Girona i Salt‏ @CDRGironaSalt

 

 

Posted in * ValldignaDigital
css.php
%d bloggers like this: