Home // * ValldignaDigital // 馃敟 @TesaAltesa @PupilesOficial @EbriKnight 馃敟 #can莽贸delhivern @Festivern_info #Valldigna

馃敟 @TesaAltesa @PupilesOficial @EbriKnight 馃敟 #can莽贸delhivern @Festivern_info #Valldigna

Imagen relacionada

PRODUCCI脫 MUSICAL: Marc Dasousa i DJ Plan B. VEU: Tesa, Nat脿lia Pons i Mireia Matoses (Pupil路les), Arnau Aymerich (Ebri Knight). SECCI脫 DE VENTS: Asier Escriv脿 i Joan Mont BASE: DJ. Plan B ACTRIU M脫N HIVERN: Talia Bohoyo Ba帽uls ACTOR M脫N ESTIU: Joel Bayona Belenguer DIRECCI脫: Esther Cuenca PRODUCCI脫: Esther Cuenca, David 脕valos AJUDANT DE PRODUCCI脫: Josep Pineda CAST: Cristina Garc铆a (Panderola Creacions) OPERADOR C脌MERA: Aitor Balbastre AJUDANT DE C脌MERA: David 脕valos EDICI脫: David 脕valos, Esther Cuenca PERRUQUERIA: Salvador Gadea Gr脿cies a tots els figurants per la seua valenta col路laboraci贸 i a l’Ajuntament i tot el poble de Tavernes de la Valldigna per la seua implicaci贸. ATOMIC ESTUDIO PECAT AUDIOVISUALS CERCAVILA CULTURA DE CARRER AJUNTAMENT DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA VAL脠NCIA TURISME LLETRA: LA CAN脟脫 DE L鈥橦IVERN. Jo pensava que llu茂a m茅s amb el biquini a estiu, i resulta que amb bufanda i gorro tinc molt m茅s estil. L’hivern 茅s el que mola, que 茅s quan cura el pernil, si jo cante bota fins al de protecci贸 civil. Calla caramico, a莽貌 茅s millor que el xiringuito, no hi han xiquets en 鈥渕anguitos鈥 ni 鈥渢’a眉ela鈥 en el palmito, no se te calenta el litro, pobre xic, li agrada el Despacito i rap jo li fecunde in vitro. Mosques i mosquits t’aniquilen dins el llit, se t’escarden les idees i el cervell queda fregit. Ja ens veurem a la vall, per mi ja queda tot dit, no hi ha millor caloret que el que surt a mitja nit. No se que hem passa quan estic sota la manta, que m’agarre i m’espatarre i no voldria deixar-la. Que no m’al莽e una merda, tu saps la que carda? Va au al Festivern que la liarem parda. M煤sica, acampada, festa i bon ambient, vine al Festivern. La terreta, bona gent, vine al festi, vine al festi. M煤sica, acampada, festa i bon ambient, vine al Festivern. La terreta, bona gent, vine al festi, vine al festi, vine al Festivern. La calor a estiu te xafa, no te pega b茅 la xufa, a la platja massa catxa, no hi ha paella de carxofa. Soc tan xula que em faig la can莽贸 de l’hivern, maxo, que la can莽贸 d’estiu ja l’ha fet Panxo. No hi han guiris, no et preocupes, que tamb茅 venen les Pupis (Pupil路les), males putes com les Vulpess, millor no ens toqueu les vulves. Quan arriba el summer et quedes als ossos, pega un mos.. i 茅s que a l’estiu ta mare no te fa l鈥檃rr貌s cald贸s. Aquest any 茅s el nostre, prenem l鈥檈scenari. Les dones presents en aquest imaginari de foc i festa, de caliu col鈥ectiu. Cap d鈥橝ny ja s鈥檃propa, Tavernes somriu. Venim en jauria les companyes unides, la Valldigna ens ofrena experi猫ncies, vides, himnes. Obri el cava i prepara鈥檛 el ra茂m. Una bona benvinguda per a 2018. M煤sica, acampada, festa i bon ambient, vine al Festivern. La terreta, bona gent, vine al festi, vine al festi. M煤sica, acampada, festa i bon ambient, vine al Festivern. La terreta, bona gent, vine al festi, vine al festi, vine al Festivern.


 

 

Posted in * ValldignaDigital
css.php
%d bloggers like this: