Home // * ValldignaDigital // 🔥 @TesaAltesa @PupilesOficial @EbriKnight 🔥 #cançódelhivern @Festivern_info #Valldigna

🔥 @TesaAltesa @PupilesOficial @EbriKnight 🔥 #cançódelhivern @Festivern_info #Valldigna

Imagen relacionada

PRODUCCIÓ MUSICAL: Marc Dasousa i DJ Plan B. VEU: Tesa, Natàlia Pons i Mireia Matoses (Pupil·les), Arnau Aymerich (Ebri Knight). SECCIÓ DE VENTS: Asier Escrivà i Joan Mont BASE: DJ. Plan B ACTRIU MÓN HIVERN: Talia Bohoyo Bañuls ACTOR MÓN ESTIU: Joel Bayona Belenguer DIRECCIÓ: Esther Cuenca PRODUCCIÓ: Esther Cuenca, David Ávalos AJUDANT DE PRODUCCIÓ: Josep Pineda CAST: Cristina García (Panderola Creacions) OPERADOR CÀMERA: Aitor Balbastre AJUDANT DE CÀMERA: David Ávalos EDICIÓ: David Ávalos, Esther Cuenca PERRUQUERIA: Salvador Gadea Gràcies a tots els figurants per la seua valenta col·laboració i a l’Ajuntament i tot el poble de Tavernes de la Valldigna per la seua implicació. ATOMIC ESTUDIO PECAT AUDIOVISUALS CERCAVILA CULTURA DE CARRER AJUNTAMENT DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA VALÈNCIA TURISME LLETRA: LA CANÇÓ DE L’HIVERN. Jo pensava que lluïa més amb el biquini a estiu, i resulta que amb bufanda i gorro tinc molt més estil. L’hivern és el que mola, que és quan cura el pernil, si jo cante bota fins al de protecció civil. Calla caramico, açò és millor que el xiringuito, no hi han xiquets en “manguitos” ni “t’aüela” en el palmito, no se te calenta el litro, pobre xic, li agrada el Despacito i rap jo li fecunde in vitro. Mosques i mosquits t’aniquilen dins el llit, se t’escarden les idees i el cervell queda fregit. Ja ens veurem a la vall, per mi ja queda tot dit, no hi ha millor caloret que el que surt a mitja nit. No se que hem passa quan estic sota la manta, que m’agarre i m’espatarre i no voldria deixar-la. Que no m’alçe una merda, tu saps la que carda? Va au al Festivern que la liarem parda. Música, acampada, festa i bon ambient, vine al Festivern. La terreta, bona gent, vine al festi, vine al festi. Música, acampada, festa i bon ambient, vine al Festivern. La terreta, bona gent, vine al festi, vine al festi, vine al Festivern. La calor a estiu te xafa, no te pega bé la xufa, a la platja massa catxa, no hi ha paella de carxofa. Soc tan xula que em faig la cançó de l’hivern, maxo, que la cançó d’estiu ja l’ha fet Panxo. No hi han guiris, no et preocupes, que també venen les Pupis (Pupil·les), males putes com les Vulpess, millor no ens toqueu les vulves. Quan arriba el summer et quedes als ossos, pega un mos.. i és que a l’estiu ta mare no te fa l’arròs caldós. Aquest any és el nostre, prenem l’escenari. Les dones presents en aquest imaginari de foc i festa, de caliu col•lectiu. Cap d’Any ja s’apropa, Tavernes somriu. Venim en jauria les companyes unides, la Valldigna ens ofrena experiències, vides, himnes. Obri el cava i prepara’t el raïm. Una bona benvinguda per a 2018. Música, acampada, festa i bon ambient, vine al Festivern. La terreta, bona gent, vine al festi, vine al festi. Música, acampada, festa i bon ambient, vine al Festivern. La terreta, bona gent, vine al festi, vine al festi, vine al Festivern.


 

 

Posted in * ValldignaDigital

Deixa un comentari

css.php
%d bloggers like this: