Home // * ValldignaDigital // La simatera ‏@LBoigues presenta al seu poble “#FillsDeLaFam” 📕 @EdicionsdelSud 2017

La simatera ‏@LBoigues presenta al seu poble “#FillsDeLaFam” 📕 @EdicionsdelSud 2017

https://platform.twitter.com/widgets.js

Resultado de imagen de fills de la fam

“#FillsDeLaFam” @LBoigues @EdicionsdelSud 2017 📕 Aquesta magnífica novel·la històrica està ambientada al Racó de la Pedrera, un fictici indret de la contrada valenciana de la Valldigna on la postguerra també ha deixat la seua empremta de fam i misèria.

Són temps on l’esperança ha estat absorbida per una calma asfixiant, sobretot per als vençuts com Pasqual. Tanmateix, una troballa macabra trasbalsa la vida del poble. Qui va soterrar aquella criatura en la casa dels senyorets? Pasqual es veu forçat a investigar uns fets que no convé traure a la llum. La lluita entre l’ànsia de justícia i l’instint de supervivència l’abocaran a una situació tan perillosa com prometedora. Però, de vegades, no hi ha elecció… ni justícia. I, aleshores, surt la revenja dels fills de la fam.

Fills de la fam

Amb aquest fascinant i commovedor drama rural, la simatera Lourdes Boïgues, escriptora amb una llarga i premiada trajectòria en el gènere infantil i juvenil, enceta de manera magistral el camí de la literatura per a adults.

<

blockquote>

Posted in * ValldignaDigital
css.php
%d bloggers like this: