Home // * ValldignaDigital // “#DEMOCR脌CIA i #LLIBERTAT” concentraci贸 a #Gandia #laSafor #Valldigna

“#DEMOCR脌CIA i #LLIBERTAT” concentraci贸 a #Gandia #laSafor #Valldigna

foto de Maria Rosa Sabater Soliva.

Dihuit partits pol铆tics, associacions i sindicats de la Safor han donat suport a la convocat貌ria d鈥檜na concentraci贸 este dimecres 15 de novembre a Gandia en contra de la resposta que el Govern de Madrid ha donat als esdeveniments pol铆tics que s鈥檋an succe茂t a Catalunya.

鈥淓ls esdeveniments pol铆tics i judicials de les 煤ltimes setmanes a Catalunya, amb la viol猫ncia que聽 ha desplegat l鈥橢stat espanyol, ens han posat en gu脿rdia a molts dels qui, tot i diferir en les nostres metes pol铆tiques, coincidim en estimar la democr脿cia, la llibertat, el pacifisme, la singularitat dels pobles i el seu dret a definir-se col路lectivament鈥,assenyalen els convocants a l鈥檌nici del manefets sote el qual s鈥檋a organitzat la concentraci贸 de Gandia.

M茅s enll脿 dels matisos i opinions sobre el que es desitge per a Catalunya i Espanya, els convocants asseuguren que el motiu 茅s 鈥渓a defensa d鈥檜na cosa m茅s b脿sica i fonamental: la capacitat per a la disputa pol铆tica lliure i sense por a repres脿lies, per a donar-nos les lleis democr脿ticament sense t茅mer que la llei s鈥檃plique contra la democr脿cia. No ens enganyem: hem de saber que aquesta capacitat que reclamem per al poble de Catalunya 茅s tamb茅 la nostra, i cap de les mesures amb qu猫 all脿 茅s reprimida ser脿 estalviada
quan vulga usar-se contra nosaltres鈥.

Criden l鈥檃tenci贸 sobre el fet que聽鈥渓a corrupci贸 quede impune en tantes ocasions per la inefic脿cia o lentitud de la just铆cia, i s鈥檋agen emprat mecanismes propis de la lluita antiterrorista i s鈥檋aja utilitzat el Tribunal Constitucional com un simple ap猫ndix del poder executiu contra l铆ders pacifistes d鈥檈ntitats culturals i contra c脿rrecs pol铆tics leg铆timament i democr脿ticament triats en les eleccions del 27 de setembre de 2015 que han aplicat el seu programa electoral鈥.

Donen suport a esta concentraci贸 Comprom铆s per la Safor-Valldigna , EUPV de la Safor-Valldigna, ERPV Safor-Valldigna, Els Verds de la Safor, Podem Gandia , STEPV Safor-Valldigna-Intersindical Valenciana , Safor铆ssims Societat Liter脿ria, Joves PV Comprom铆s Safor-Valldigna, JEUPV, ACPV, Fundaci贸 Casal Jaume I Safor-Valldigna, Coordinadora Safor-Valldigna pel Valenci脿 鈥 Escola Valenciana, CGT La Safor, Grup de Danses Roda i volta de Gandia, Assemblea M茅s Gandia, Assemblea Safor-Valldigna pel dret a decidir, i ARS Associaci贸 Republicana de la Safor.

Posted in * ValldignaDigital
css.php
%d bloggers like this: