Home // * ValldignaDigital // @Cpastor76 #Andròmina 🎼 @verkamiCAT

@Cpastor76 #Andròmina 🎼 @verkamiCAT

YouTube Preview Image

‘Andròmina’, nou disc de Carles Pastor

Amb ‘Andròmina’ celebre 20 anys de dèria musical amb l’objectiu de fer un treball redó, acurat i contundent, amb les emocions per carretera.
Resultat d'imatges de andròmina carles pastor

Descripció del projecte

‘Andròmina’ és un disc fet per a banda. Com sempre, amb la línia conceptual dels meus treballs que arrepleguen un temps viscut i un estil coherent en la relació entre les cançons. De tall intimista, amb històries de cada dia. Amb la poesia de fons i lletres estructurades així.

Inclou una musicació del poema “L’hotel París” (Estellés), una versió de “Agárrate fuerte a mí” (Los Secretos) i l’adaptació de “Concrete and Barbed Wire” (Lucinda Williams). En total seran 10 temes. Comptaré amb col·laboradors de luxe als instruments (Nacho Villanueva, Ivan Espí, Josep Pérez i Abraham Rivas) i a la producció (novament amb Josep i amb Tony Garcia).

El disc també comptarà amb la col·laboració de Jordi Silvestre, al violí, en dues cançons; Óscar Briz, guitarra i veu en un tema; i Sílvia Pérez Miret a la veu en la versió de ‘Agárrate fuerte a mí’. El disseny està a càrrec de Xavi Bataller, la fotografia de Maria Jesús Ribes i la maquetació final de Borja Pons.

Amb ‘Andròmina’ celebre 20 anys de dèria musical amb l’objectiu de fer un treball redó, acurat i contundent, amb les emocions per carretera.

Us agrairé molt si voleu fer amb mi aquest viatge…

 

Qui sóc…

Soc un músic independent. D’ahí el nom del meu no-segell, ‘Indústria Zero’. Cansat de viure a expenses del mercat musical, he optat per fugir de la música com a mercaderia. Faig el que sent.

Vaig començar a tocar la guitarra amb 16 anys, cansat de l’estudi per obligació i dels camins establers per ser un “xic de profit” en esta societat tan malentesa. Des d’aquell moment no he parat de tocar i de compondre. La música és el meu bàlsam, refugi de mitjanit, quan callen les sirenes.

‘Andròmina’ serà el cinqué projecte musical que engegue. Abans vaig publicar, per ordre cronològic retrospectiu: ‘Dies de Ràdio’ (Indústria Zero, 2016); ‘Els ulls de Bob’ (Sama-Rec, autoeditat, 2011); ‘La noia del nord’ (Indústria Zero, 2009); i ‘Travellers’ (2006).

Portades dels cd
Portades dels cd’s

La meua música ha besat sempre la poesia. A cau d’orella. Al 2011 vaig col·laborar amb l’antologia poètica de ‘Ca Revolta’, amb el llibre-disc ‘Terra i Cultura’ i, sobretot, vaig publicar ‘Els ulls de Bob’. En aquest disc vaig musicar onze poetes i poetesses valencianes. ‘Els ulls de Bob’ fou guardonat en 2011 amb el Premi Ovidi Montllor al millor disseny.

També vaig estar seleccionat al Premi Miquel Martí i Pol (del Celler Vall Llach) dos anys consecutius, junt amb altres deu músiques, a millor cançó basada en un poema en llengua catalana. Els poemes musicats seleccionats van ser amb ‘A Mercè del temps’ (disc ‘Els ulls de Bob’, 2011) i ‘Vaig plegar’ (2012), tots dos del poeta Francesc Mompó.

‘Andròmina’ (2018) compendiarà l’essència que he anat desgranant tots aquests anys i tots aquests escenaris que he anat xafegant, plaça a plaça, carrer a carrer, arreu del País.

Amb el vostre suport, espere que ‘Andròmina’ puga permetre’s una gravació i edició curada, per poder retornar-vos un disc de qualitat, honest i ple de petites històries.

Qui participa en el projecte: La Banda

He aconseguit tancar una gran banda, amb músics experimentats i una trajectòria notable. Músics que també són autors i això farà que interpreten des dels coneixements de l’ànima de la fusta.

Josep Pérez-Ona Nua; Ivan Espí; Nacho Villanueva; Abraham Rivas.
Josep Pérez-Ona Nua; Ivan Espí; Nacho Villanueva; Abraham Rivas.

Abraham Rivas, als teclats d’Andròmina.

De manera autodidacta, Abraham s’inicia en la música des de menut, principalment a través de la composició, però integrant també xicotetes agrupacions locals de l’òrbita de València.

Ha col·laborat com a multiinstrumentista amb artistes i formacions d’estils molt diversos: flamenc, rumba, pop, rock, jazz, fussió, cançó d’autor… Alguns dels més recents són Òscar Briz, Xavier Morant, Àlvar Carpi, Josep Maravilla o Ona Nua.

El seu primer projecte personal (de curta vida i sense cap publicació) és ‘Miríada’, un quintet de rock progressiu que va debutar en el Cicle Noves Músiques 2000 a la Sala Diario Levante (València).

Des de 2015, es desenvolupa al terreny de la cançó d’autor, gravant els discos L’art de Glauc (autoedició 2015), treball nominat en les categories de millor disc de cançó d’autor i millor lletra en la X edició dels premis Ovidi, i el més recent Cançons de la roba estesa (Mésdemil, 2017).

Nacho Villanueva Ferreres, a les quatre cordes.

Nacho ha tocat amb Flypower, Blue Quantic Trio, Oscar Briz, Betty Fish & The Sharks, The Glass Onion i Planet 8.

Junt amb aquestes formacions ha interpretat Blues, Rock Pop, música internacional d’amenització, cançó d’autor, covers dels 60s, de The Beatles i dels 80s, i ha col·laborat en l’enregistrament de dos discs.

Josep Pérez-Ona Nua, a les veus i a la bateria.

La trajectòria de Josep arranca fa vora tres dècades. Al 1989 entra a formar part de “Cuarta Plaza”. Al 1992 va compaginar aquest grup amb “Amén” (posteriorment “Zoé”). Al 1999, junt amb Xavi Alaman i Tony Garcia, van acabar formant “Plastic Smile”.

Des d’eixe moment fins a l’actualitat, Josep ha compaginat la tasca de productor junt a la de músic de directe (guitarrista, corista i baterista) d’artistes com Oscar Briz, Nèstor Mont, Aljub, dELADO o el Corral de Pepeta.

També ha fet alguna banda sonora per a documental i curtmetratges. Ha participar com a cantante en Jesucristo Superstar i espectacles de circ i teatre.
Amb el seu darrer treball ” Un gat i l’home al seu costat”( Mésdemil) va rebre el premi Ovidi Montllor a millor disc d’autor 2016.

Ivan Espí, guitarres eléctriques.

Guitarrista i vocalista del grup Capa de Plàstic, Ivan s’hi troba, actualment, immers en l’enregistrament del seu primer disc, que veurà la llum també als pròxims mesos. Hem tingut ja l’ocasió de tocar junts als Festival ‘Música i Lletra’ de Xàtiva, d’entre altres.

Posted in * ValldignaDigital
css.php
%d bloggers like this: