Home // * ValldignaDigital // @PremisOctubre [@Editorial_3i4] @OctubreCCC 📔 PRESENTACIÓ #NosaltresLesFusterianes

@PremisOctubre [@Editorial_3i4] @OctubreCCC 📔 PRESENTACIÓ #NosaltresLesFusterianes

foto de Vicent Company.

La simatera Isabel Canet en la PRESENTACIÓ #NosaltresLesFusterianes a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. HOMENATGE a Joan Fuster 📔 [46 Premis Octubre, amb Amicpsrada]

Cartell de la 46a edició dels Premis Octubre.

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, presenta aquest dijous, 19 d’octubre, el llibre Nosaltres, les fusterianes. Un volum que és el resultat de les diferents aportacions realitzades per un nombrós grup de dones que persegueixen reinterpretar les aportacions realitzades per l’assagista i intel·lectual suecà, Joan Fuster, des d’una perspectiva femenina.

foto de Vicent Company.La presentació d’aquesta obra forma part de les activitats organitzades per la Institució Joan Fuster, amb motiu del 25 aniversari de la mort de l’assagista natural de Sueca, amb el propòsit de recordar i reivindicar la figura d’un dels més importants pensadors valencians.Després de la presentació del llibre tindrà lloc un espectacle dirigit per Manuel Molins, el qual comptarà amb la participació de les actrius Victòria i Laura Salvador.


NOTA ALS MITJANS

Dia: Dijous, 19 d’octubre de 2017.

Hora: 20:30 hores.

Lloc: Octubre Centre de Cultura Contemporània. C/ de Sant Ferran, núm. 12. València.

Posted in * ValldignaDigital
css.php
%d bloggers like this: