Home // * ValldignaDigital // @RescatPreses demana #amnistia de totes les #PressesPolítiquesCatalanes

@RescatPreses demana #amnistia de totes les #PressesPolítiquesCatalanes

foto de Rescat Llibertat Presos.

Llibertat Presos i Preses Polítiques Catalanes

La Jutgessa de l’Audiencia Nacional Espanyola Carmen Lamela ha decretat presó sense fiança per als presidents d’Òmnium Cultural i de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, acusats d’un presumpte delicte de sedició per les mobilitzacions del 20 i 21 de Setembre. Tots dos han sigut traslladats a la presó madrilenya de Soto del Real.

Des de Rescat – Grup de Suport als Presos i Preses Polítiques Catalanes volem mostrar Tota la Solidaritat amb Cuixart i Sànchez, presos polítics per una mobilització pacífica.
Peró no podem oblidar que no son els unics ni seran els últims Presos Polítics Catalans, no ens podem oblidar de Lola López, presa desde l’any 2001 i Marina Bernado, presa desde el 2006, totes dues Preses Polítiques Catalanes tancades a la presó de Rennes, a la Bretanya.
Tampoc ens podem oblidar de la gent amenaçada de presó per motius polítics a Catalunya, com pot ser el Lleidata Pablo Hasel pel simple fet de fer cançons, o les companyes de la Campanya Som 27 i Més (en defensa de l’educació pública), o les Companyes Antifeixistes encausades el 12 d’Octubre del 2013.

Desde Rescat us animem a mostrar la vostra Solidaritat amb les persones empresonades i les que estan en perill d’entrar a presó.

Llibertat Preses i Presos Polítics Catalans

Amnistia Total

Rescat Llibertat Presos

Posted in * ValldignaDigital
css.php
%d bloggers like this: