Home // * ValldignaDigital // 🍊 SOBIRANIES, DRETS I AUTODETERMINACIÓ 🍊 #SDA @EndavantlaSafor

🍊 SOBIRANIES, DRETS I AUTODETERMINACIÓ 🍊 #SDA @EndavantlaSafor

🔊 SDA:SOBIRANIES, DRETS I AUTODETERMINACIÓ 🔊

Hui donem el tret de partida a la nostra comarca, la Safor, a la campanya “SDA: Sobiranies, Drets i Autodeterminació”.

Actualment, la Safor és una comarca agrícola per excel·lència, tenint com a principal conreu el monocultiu de la taronja. És, per tant, un sector que afecta milers de famílies, les quals es veuen afectades per la misèria que caracteritza aquest sector durant les dècades de penombra: retallades de sous, empitjorament de les condicions de vida, augment de les desigualtats entre homes i dones, abandonament dels camps…i un llarg etcètera. Malgrat això, les xifres no enganyen: la taronja dóna beneficis. Durant les pròximes setmanes, analitzarem totes aquestes problemàtiques. Ens acompanyeu? Atentes a les xarxes socials.

ELS SEUS BENEFICIS, LA NOSTRA MISÈRIA! Endavant-La Safor

 

Posted in * ValldignaDigital
css.php
%d bloggers like this: