Home // * ValldignaDigital // “QUE LA PRUDÈNCIA NO ENS FAÇA TRAÏDORS” @IsabelCanetF encapçala el #Correllengua’17 🔥

“QUE LA PRUDÈNCIA NO ENS FAÇA TRAÏDORS” @IsabelCanetF encapçala el #Correllengua’17 🔥

La defensa i promoció del valencià amb un format lúdic i festiu és l’objectiu de la cercavila del Correllengua que recorerà este dissabte 23 a partir de les 19:30 hores els carrers de Gandia, organitzat per la Fundació Casal Jaume I de la Safor-Valldigna. L’acte reivindicatiu començarà a les 19.30 amb la cercavila amb la Muxeranga de la Safor, Grup de Danses Roda i Volta, Muixeranga de la Marina, Ball de Locos de l’Olleria i la Colla de Dolçainers Joc de Sons, que acompanyaran la “Flama de la Llengua” pels principals carrers del centre històric amb inici i fi a la plaça Rei Jaume I. Tot seguit està previst un sopar popular a les 21.30 hores i un concert de Tomàs de los Santos.

 

 

Posted in * ValldignaDigital
css.php
%d bloggers like this: