Home // * ValldignaDigital // #SenseQuatribarrades, sense #músicaenvalencià i amb #TorturaAnimal en les #FestesSimat’17

#SenseQuatribarrades, sense #músicaenvalencià i amb #TorturaAnimal en les #FestesSimat’17

Resultat d'imatges de imatges ajuntament simat

Simat comença hui les seues festes amb un programa calcat de l’època Franquista i on la música en valencià ni està ni se l’espera després de dos anys de govern de la pseudoesquerra simatera. El tripartit simater elimina qualsevol simbolisme catalanista de la decoració festera d’enguany. El carrer major apareix engalanat amb la bandera d’#Europa mentre la Font Gran conserva la decoració santanera. Hui s’enceten 4 dies de bous al carrer pagats integrament per la coorporació municipal, després d’un sainet de referendum amb una escasa participació i sense campanya efectiva per part de ningú ni partits polítics ni entitats animalistes.

 

 

Posted in * ValldignaDigital
css.php
%d bloggers like this: