Home // * ValldignaDigital // #Valldigna #Tavernes #TrobadaFolklore 2017 @AjunTavernesV @dipvalencia

#Valldigna #Tavernes #TrobadaFolklore 2017 @AjunTavernesV @dipvalencia

Durant els dies 9, 10 i 11 de juny hi haurà actuacions de balls populars i de dolçaines i tabalets a Tavernes i, a més, tindrà lloc un taller vinculat amb la temàtica.

La Trobada de Folklore 2017, que promou l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, va triar Tavernes de la Valldigna com un dels municipis que acull el festival.

Així, durant esta setmana, Tavernes reunirà agrupacions i entitats folklòriques amb el propòsit de potenciar i difondre el repertori de música, balls populars i cançons valencianes.

La regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, ja va manifestar la seua satisfacció per haver estat “una de les localitats elegides per a acollir estes trobades i vull que servisca de reconeixement al gran treball que fan els dolçainers, tabaleters i grup de balls populars de Tavernes per a mantindre el nostre ric patrimoni cultural”.

Divendres, a partir de les 21 hores, hi haurà una exhibició de dansada en el passeig del País Valencià amb el Grup de Danses Santa Cecília de Gandia, el Grup de Danses Roda i Volta de Bellreguard i el de Daimús.

Per a dissabte de matí s’ha preparat un taller de dansada en l’esplanada de la plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes, a càrrec del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes. De vesprada, tindran lloc dos exhibicions de dansada en el passeig del País Valencià, una a les 20 hores amb grups de danses de Pedralba i Alaquàs, entre altres. I a les 22:30 hores amb el Grup de Danses Pas Pla de Cullera i el Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes.

Diumenge serà la trobada de tabal i dolçaina que començarà a les 11 del matí amb un recorregut per diversos carrers del municipi amb dolçainers i tabaleters de la Valldigna, del Grau de Gandia, Bellreguard, Daimús, Alqueria de la Comtessa i Oliva. Tots els grups participants en l’itinerari faran una exhibició en el passeig del País Valencià a les 13 hores.

Posted in * ValldignaDigital
css.php
%d bloggers like this: