Home // * ValldignaDigital // @VLCrida el moviment #LGTBI de classe s’escampa pels #PPCC 🏳️‍🌈✊

@VLCrida el moviment #LGTBI de classe s’escampa pels #PPCC 🏳️‍🌈✊

En resposta a @VLCrida: @FrontLGBTI Benvingudes esperem compartir taula i mantell argumental amb @CridaLGBTI & @CUP_LGBTIQ tot està x fer i tot és possible!

Neix la #CridaVLC al cap i Casal el moviment #LGTBI de classe s’escampa pels territoris (Crida LGBTI, Front contra la LGBTIfòbia, LGTBI MARIola …)

Naix «València Crida!», un projecte dinàmic i en construcció d’empoderament col·lectiu de persones lesbianes, gais, transexuals, bisexuals i, en general, diverses.

Naixem d’una necessitat: trobar un espai transversal, plural i assembleari per portar a terme una lluita que combine la formació i el discurs amb l’acció al carrer. Des d’una posició d’esquerres, anticapitalista i feminista reclamem traçar una agenda valenciana lgtbi+ i, per això, el centre de les nostres reivindicacions rau en l’alliberament col·lectiu i la lluita contra l’homofòbia, transfòbia, bifòbia, serofòbia o l’heteronorma.

Brotem de les places i els carrers i ho fem autogestionant-nos. Hem nascut a Benimaclet, barri on tradicionalment han convergit diferents moviments socials, però aspirem a abraçar múltiples espais. Per això cridem a la participació. Organitzem-nos, visibilitzem-nos i cridem. Les nostres plomes no tenen cura!

QUI SOM?

Som una assemblea valenciana per l’alliberament LGTBI+ que combina l’aprenentatge i l’empoderament col·lectiu amb l’acció al carrer.

VOLS PARTICIPAR?

València Crida és un projecte obert i en construcció. Ens organitzem horitzontalment i la veu de cada persona compta igual. Escriu a valenciacrida@gmail.com i vine a la pròxima assemblea!

 Facebook València Crida Twitter (@vlcrida) o Instagram (@valenciacrida)


Posted in * ValldignaDigital

Deixa un comentari

css.php
%d bloggers like this: