Home // * ValldignaDigital // #NereaPeris Premi Extraordinari Final de Carrera [Facultat de Dret @UV_EG]

#NereaPeris Premi Extraordinari Final de Carrera [Facultat de Dret @UV_EG]

Resultat d'imatges de universitat de dret de vlenciaLa simatera Nerea Peris i Brines ha sigut guardonada amb el Premi Extraordinari de Final de Carrera per la Facultat de Dret de la Universitat de València. Nerea ha estudiat el Doble Grau en Dret i Ciències Polítiques i de l’Administració Pública i actualment està estudiant un Màster en Dret de la Unió Europea a la reconeguda Universitat d’Utrecht (Holanda). Aquest premi es concedeix als millors estudiants de cada promoció. En el cas de Nerea, se li ha concedit per estar en possessió d’un dels millors expedients entre tots els alumnes que acabaren el seus estudis en Dret el curs passat (2015/2016) en la Universitat de València.

Posted in * ValldignaDigital
css.php
%d bloggers like this: