Home // * ValldignaDigital // La festa #ska amb #BadManners tanca l’@IbogaSummerFest’16 #Tavernes #Valldigna

La festa #ska amb #BadManners tanca l’@IbogaSummerFest’16 #Tavernes #Valldigna

 

prensa@ibogasummerfestival.com – ibogasummerfestival.com

YouTube Preview Image

 

Posted in * ValldignaDigital, > Tavernes, > Valldigna, IBOGA SUMMER FETIVAL and tagged as , ,

2 Comments

 • El reggae africano de Alpha Blondy, el ska neoyorkino de The Slackers y el beatbox de Dub FX abrirán la cuarta edición del Iboga en Tavernes de la Valldigna

 • A escassos 5 dies de l’inici del Iboga Summer Festival s’acceleren els preparatius perquè estiga tot a punt i aquest esdeveniment musical siga, com ja ho va serr l’any passat, un gran èxit musical i amb presència massiva d’assistents. L’organització, segons manifestacions dels seus responsables a la premsa, confia a aconseguir la xifra de prop de 40.000 presències al llarg dels dies del festival.

  Mentrestant en les parcel·les del sector 12 on repeteix ubicació el festival, els preparatius continuen a bon ritme: esbrossament de parcel·les, instal·lació de les zones d’ombra, instal·lació de les canonades d’aigua potable, preparació de la zona on anirà el gigantesc escenari i en els seus rodalies la carpa… tot perquè els assistents puguen gaudir de grans espectacles musicals, alguns novetats al territori nacional, i com no dels atractius de la platja de la Goleta.

  Mentrestant l’organització ja disposa dels horaris definitius amb els grans noms que faran ballar als assistents, tant a l’escenari principal i a la mítica Carpa de Circ Iboga.

  Però no només amb la música gaudiran els assistents, perquè s’anuncien tallers multidisciplinaris, activitats, grans performances, decoracions impactants, xerrades amb consciència i per descomptat, els millors DJs i bandes en viu ompliran de bones sensacions les 24 hores de cada dia en Iboga.

  A més, 10 grans batucadas amenitzaran les esperes entre concert i concert en el main stage del festival. I com a colofó, el gran Globo Aerostàtic Captiu de Iboga regnarà en el cel de la platja de Tavernes diverses hores al dia.

  Recordem el cartell de Iboga 2016, amb caps de cartell com Goran Bregovic & The Wedding and Funeral Orchestra, Alpha Blondy & The Solar System o Bad Manners, al costat de bandes consagrades com Dubioza Kolektiv, Kultur Xoc, Chico Trujillo o Al Jawala.

  Entre els més de 70 artistes que entre la carpa de circ i el main stage actuaran en aquests dies, trepitjaran per primera vegada terres íbericas grups com Tapi Five, Tia Brazda, Empatee Du Weiss o BLOW, destinats a enlluernar amb la potència i les melodies sobre l’escenari.

  Al mateix temps s’informa que la carpa de circ estarà oberta des del dimecres, dia 27, a les 20:00 i oferirà múltiples espectacles.

  El Campament Iboga, el gran recinte d’acampada, obrirà des del dimecres 27 a les 14:00 fins al dilluns 1 d’agost a les 14:00h. Enguany comptarà amb serveis com: seguretat 24h, cafeteria, taquilles amb i sense endoll, minimarket amb productes bàsics, dutxes d’aigua dolça, aigua potable, il·luminació, serveis, infermeria i zones d’ombra.

  http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2016/07/a-menys-de-5dies-de-linici-liboga.html

css.php
%d bloggers like this: