Home // * ValldignaDigital // DIADA #9dOctubre 2015 #Valldigna

DIADA #9dOctubre 2015 #Valldigna

Barx, Simat i Tavernes celebren actes institucionals amb motiu de la Diada Nacional del 9 d’Octubre el divendres i dijous respectivament. L’Ajuntament de Benifairó de la Valldigna programa l’obra de teatre “Trio Faraon” a l’Auditori Municipal (21:30h). Finalment lAjuntament de Simat de la Valldigna ajorna fins el dia 24 el concert commemoratiu de la Diada on Joan Amèric presentarà l’espectacle ‪#‎DirectaMENT al Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna. El dijous 8 però els simaters celebren la seua segona Festa Estellés (21:30h) i l’endemà l’ajuntament atorgarà el primer reconeixement al civisme JAUME II el Just, en l’acte institucional què tindrà lloc al Saló de Plens, la resta de la programació no varia: paelles a migdia i revetlla a la Font Gran.

Cartelleria de l’Ajuntament de Barx

Posted in * ValldignaDigital, > Barx, > Benifairó, > Simat, > Tavernes, > Valldigna

1 Comment

css.php
%d bloggers like this: