Home // * ValldignaDigital // 5 anys de la FiGA @infofiga #Gandia

5 anys de la FiGA @infofiga #Gandia

YouTube Preview Image

★ Descripció del projecte ★

Enguany celebrem els 5 anys de la FiGA i volem tirar el burro per la finestra perquè estem orgullosos de les nostres festes, perquè hem demostrat que a Gandia es pot fer cultura popular, oberta i autogestionada, perquè ens agrada que la gent participe i gaudisca, perquè ens vam cansar de contemplar i vam decidir baixar al carrer i participar, perquè aquests anys hem organitzat de manera ininterrompuda i de forma autogestionada una alternativa al model festiu oficial de la Fira i Festes de Gandia, perquè tenim ganes de seguir muntant mandangues.

Perquè volem, perquè tenim ganes d’estimar(vos)!

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions seran destinades a cobrir les despeses dels actes tals com:

  • Assegurances.
  • Equip de so.
  • Grups de música.
  • Escenari.
  • Menjar i beguda.
  • Publicitat i cartelleria…

Programació (a completar)

19 de setembre
11h. Visita guiada a càrrec de Carles Miret, per la ciutat de Gandia
14h. Dinar amb col·lectius d’altres festes alternatives
17h. Col·loqui al voltant de projectes autogestionats
19h. Danses a càrrec del grup Roda i Volta de Gandia

20 de setembre
9h. Pujada al Molló

25 de setembre
Presentació del llibre “Plou sobre terrats sumbarins” de Joan Tur

3 d’octubre (Dia Gran)
13h. Dinar Popular de coques de dacsa.
16h. Concerts amb:

Una de les bandes més clàssiques de La Safor, Desgavell es van separar ara fa 3 anys. Per això el seu serà un concert únic, ja que s’han tornat a ajuntar exclussivament per a fer 2 concerts este estiu. I un d’ells serà al 5é aniversari de la FiGA!

Des que van començar, allà pels inicis del segle XXI, han editat 2 discs: “Matant el temps”, l’any 2007; i ‘Showtime’, al 2009. Combinen una barreja del punk més trepidant dels seus inicis, amb ritmes més ballables com l’ska o el reggae, tot adobat amb una potent secció de vents.

Els de l’Horta són un dels grups més reeixits de la nova fornada de músics valencians, que junt amb bandes com Smoking Souls o Mai Mai estan consolidant una escena de rock alternatiu en valencià sense precedents, per quantitat i sobretot per qualitat.

Tardor ens presenta el seu últim disc ‘Una ciutat invisible’. Un glop d’aire fresc dins del panorama musical valencià, que ens porta dels ritmes més enèrgics i corejables als paisatges sonors més carregats de lirisme i saber fer.

Un Ausiàs March fent un “fuck you” i al fons George Washington i Arnold Schwarzenegger mirant-s’ho amb pose punk. És la portada del disc de Bacora, tota una declaració d’intencions d’esta banda de punk-rock californià disposada a destrossar tots els tòpics nordamericans (i també els valencians).

El seu disc ‘Surf & Raspall’ ens remet al so de NOFX o Dead Kennedys, amb un grapat de bales sonores que no deixaran a ningú indiferent. Una bona dosi de punk, humor i mala bava per a la FiGA 2015!

Toni de l’Hostal, sense voler-ho, s’està convertint en la nostra musa. Per a la història queda ja aquella versió amb Pau Alabajos i el pixaví Carles Pastor del ‘València, eres una puta’ de Senior i el cor brutal a la primera edició de la FiGA, allà pel 2011.

Cantautor, showman i Figura Mundial des de l’any 2004, se’l pot veure en infinitat de projectes musicals i humorístics com Les Maedéus, Mi Sostingut o l’èxit viral de les últimes falles de la mà dels Kale Barraka: ‘Les putes falles’.

A canvi de la vostra col·laboració i implicació en el projecte, vos oferim les activitats i material de la FiGA a un preu més reduït. Per exemple, podeu aconseguir l’exclussiva samarreta d’enguany, homenatge a Ovidi Montllor, des de 8€. O estalviar-vos alguns eurets en el dinar popular (Picadeta + Coques de dacsa + Postre + Beguda) del dia del concert, comprant el ticket ara per 10€.

Al llistat de recompenses també trobareu packs per a col·lectius o parelles, així com regals únics, com el disc de qualsevol dels artistes d’enguany signat per tota la banda, o un extraordinari cartell del 5é aniversari de la FiGA signat per tots els grups que hi actuen!

Ni t’ho penses, són autèntics xollos!

Calendari previst

Els actes estan programats entorn al cap de setmana de la Fira i Festes de Gandia, el primer cap de setmana d’octubre. L’esdeveniment principal és el dia 3 d’octubre, dia del dinar popular i els concerts i dia en què s’entregaran les recompenses.

+ Info

Facebook
Twitter
Web

 

Posted in * ValldignaDigital, #músicaenvalencià, FiGA

1 Comment

css.php
%d bloggers like this: