Home // * Ara.cat // Terratrèmol a la #Valldigna de 5,2º amb epicentre #Albacete [17:17h PM]

Terratrèmol a la #Valldigna de 5,2º amb epicentre #Albacete [17:17h PM]

L’Institut Gergràfic Nacional ha informat en un primer moment que la magnitud del terratrèmol era de 5,4 graus, minuts després ho ha rebaixat a 5,2. Segons les mateixa font, la profunditat del sisme ha estat de 10 km.

L’últim terratrèmol que va provocar més desperfectes a l’Estat va ser el 2011 a la localitat de Lorca a Múrcia. De fet, la falla que s’ha mogut aquest dilluns és la mateixa que l’11 de maig de fa quatre anys va deixar fins a 9 morts i 324 ferits amb una intensitat de 5,1 graus a l’escala de Richter. Llavors la profunditat va ser de només 1 km.

En aquesta ocasió i tot i ser la magnitud major, Múrcia no ha registrat danys materials ni humans, segons el centre de coordinació d’emergències, que ha rebut unes 80 trucades des d’un quart de sis de la tarda fins a les sis, segons el govern de Múrcia. El 2011 el sisme va arrasar amb el 80% dels edificis, monuments i infraestructures de Lorca.

Posted in * Ara.cat, > La Drova, > Pla de Corrals, > Platja, > Simat, > Tavernes, > Valldigna

Deixa un comentari

css.php
%d bloggers like this: