Home // * ValldignaDigital // #Tavernes @Valldignaaccess denuncia mancances d’accessibilitat en obra nova

#Tavernes @Valldignaaccess denuncia mancances d’accessibilitat en obra nova

Valldigna Accessible denuncia que l’accés al quiosquet de la placeta del Tio Julio del carrer Calvari, recentment rehabilitat per l’Ajuntament, no complix la normativa d’accessibilitat atés que presenta un escaló (veure foto) que impedix l’accés a persones amb mobilitat reduïda. L’Ajuntament hauria d’haver fet una rampa reglamentària tal com exigix la normativa en matèria d’accessibilitat a fi de facilitar a tots els ciutadans els accessos en els llocs públics.

• Enviada per Valldigna Accesible

Posted in * ValldignaDigital, > Tavernes, > Valldigna, Valldigna Accessible and tagged as , ,
css.php
%d bloggers like this: