Home // * ValldignaDigital // #músicaenvalencià #toteslescanconsparlendetu @xavisarria @SembraLlibres

#músicaenvalencià #toteslescanconsparlendetu @xavisarria @SembraLlibres

Arriba a les llibreries la primera novel·la de Xavi Sarrià, que també és el primer títol de la nova editorial Sembra Llibres · Llegiu-ne l’iniciLa novel·la ‘Totes les cançons parlen de tu’ de Xavi Sarrià, cantant d’Obrint Pas ja és a les llibreries. L’obra és publicada per la nova editorial Sembra Llibres, un projecte nascut a València de l’editor Joan Carles Girbés. És el primer títol i Girbés hi posa una confiança ferma, amb l’edició inicial de 4.300 exemplars. Us n’oferim un avançament, l’inici(pdf). ( Podeu compar-la ací ). Aquest llibre no és pas el debut literari de Xavi Sarrià, que es va estrenar amb el recull de relats ‘Històries del Paradís (Bromera, 2008). Però aquesta novel·la, segons que comenta l’autor, ve de lluny, l’ha cuinada a foc lent; i en aquesta darrera etapa l’ha treballada braç a braç amb Girbés. Explica que el llibre neix de la cançó ‘La vida sense tu’, que és una declaració d’amor a València i a una persona que ja no hi és. Recrea la València dels anys noranta, una dècada encara poc novel·lada, de quan Xavi Sarrià era un jove adolescent. Però és en aquell moment –diu– que neixen moltes de les coses que avui han germinat. Situada en un barri de frontera, entre l’Horta i la ciutat, un barri amb una forta densitat d’immigració, però on també viuen famílies de xiquets educats en català, que es barregen amb uns altres que no ho han estat. L’autor diu que el llibre també parla de superar les absències i que conté molta música, perquè les cançons també en són protagonistes.

Posted in * ValldignaDigital, #músicaenvalencià, Xavi Sarrià and tagged as , ,

1 Comment

css.php
%d bloggers like this: