Home // > Valldigna // #DiadaValldigna // ★ Sense notícies de la #DiadaValldigna 2014

★ Sense notícies de la #DiadaValldigna 2014

#DiadaValldigna

#DiadaValldigna 2014

En la data commemoració de la Diada de la Valldigna la desinformació és total en webs institucinals sobre els actes organitzats per la Mancomunitat de la Valldigna, exceptuant l’anunci de la celebració de la segona edició de la Fira de la Valldigna patrocinada pel patronat turístic de la Diputació de València [València, Terra i Mar] i l’exposició ubicada al refectori del Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldgina, «Restaura, recuperant el nostre patrimoni»,  organitzada des de la Fundació Jaume II “El Just”

A l’obsoleta i descuidada web de l’ens organitzador hi manca qualsevol informació al respecte i fins avui desconeguem la data del lliurement i els guardonats amb els PREMIS VALLDIGNA d’enguany.

El certamen se celebrarà els dies 29 i 30 de març, al costat del Monestir de Santa María de la Valldigna

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar patrocinarà la segona edició de la Fira de la Valldigna, que se celebrarà els dies 29 i 30 de març, a l’entorn del Monestir de Santa María de la Valldigna, a Simat de la Valldigna. Esta fira mostrarà tota l’oferta turística i comercial de la Valldigna i oferirà un ampli programa d’activitats per a tota la família. Els visitants podran trobar productes artesanals i gastronòmics tan variats com ara embotits, formatges i dolços típics de la zona. El Patronat patrocinarà per segon any consecutiu este certamen amb l’objectiu principal de fomentar i impulsar el sector turístic dels municipis que formen part de la Mancomunitat de la Valldigna. El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, es va reunir ahir amb el president de la Mancomunitat de la Valldigna i alcalde de Simat de la Valldigna, Sebatián Mahiques, l’alcalde de Benifairó, Agustí Pascual, l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, i l’alcaldessa de Barx, María Hernándis, per a analitzar les línies de col·laboració.

Posted in #DiadaValldigna, > Valldigna, MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA and tagged as ,
css.php
%d bloggers like this: