Home // * ValldignaDigital // Valldignencs en la cúpula del BLOC

Valldignencs en la cúpula del BLOC

foto Agustina Brines

foto Agustina Brines

 Anna Company  ocuparà la coordinació de Moviments cívics dins l’àrea de política municipal en l’Executiva Comarcal del BLOCJosep Llàcer, Jaume Talens i Aureli Mansanet membres del Consell Nacional del BLOC, el màxim òrgan entre congressos. A més a més l’actual regidora del BLOC simater Agustina Brines, fou nomenada membre de l’Executiva Nacional del BLOC (Secretaria d’Acció estratègica)  en el darrer Congrés Nacional del BLOC el passat mes d’octubre. Llegiu la NP del BLOC Safor-Valldigna

http://safor.compromis.ws/2012/11/10/un-consell-comarcal-per-conduir-el-principi-del-canvi-a-la-safor/

Posted in * ValldignaDigital, Agus Brines, Anna Company i Alario, Aureli Mansanet and tagged as , , , , ,

1 Comment

css.php
%d bloggers like this: