Home // * ValldignaDigital // “in memoriam” Lluís Brines i Selfa

“in memoriam” Lluís Brines i Selfa

YouTube Preview Image

 

La Societat Unió Musical convida als socis i poble en general al concert de Santa Cecília dedicat a la memòria de Lluís Brines i Selfa que es celebrarà hui dissabte a les 7,30 h. de la vesprada  a l’Auditori de la Casa de la Música – http://bit.ly/vGQLZn * font Ajuntament de Simat de La Valldigna   – VÍDEO

Aquest vídeo mostra imatges del poble de Simat de la Valldigna (la Safor) i del monestir de Santa Maria de Valldigna (s. XIII), ubicat en aquest poble. La música que acompanya és el pasdoble “Simat”, composat en 1995 per l’important músic i fill del poble Lluís Brines Selfa, i que ha esdevingut una mena d’himne oficial del poble.

Posted in * ValldignaDigital, > Simat and tagged as ,
css.php
%d bloggers like this: