Home // Christelle Enguix // >Christelle Enguix i Morant

>Christelle Enguix i Morant

>
Christelle Enguix i Morant (París, 1971). Filla de saforencs, viu i treballa en aquest comarca. Comença a escriure poesia els anys noranta, formant part de l’Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana del País Valencià. Ha publicat alguns poemes en revistes especialitzades i fou antalogada a Lletra Valenciana, Antologia de Joves Escriptors amb el recull “Com l’aigua de la nit dins una rosa amarga”.
Recentment ha estat guardonada amb el premi Ciutat de Benicarló pel poemari L’arbre roig, llibre que es publicarà el proper gener.

POESIA DE PROXIMITAT
Benifairó de la Valldigna

Posted in Christelle Enguix

1 Comment

  • Carme Ramilo

    22/07/2010 at 4:42 PM

    >Hola, Christelle,Vaig enviar-vos la butlleta d'inscripció i el meu currículum per correu electrònic. L'heu rebut?L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana em va informar del II Encontre de Joves Escriptors a Gandia. Hi estic interessada. Penso que és una molt bona iniciativa.Moltes gràcies!Una abraçada,Carme Ramilo Martínezcarme.ramilo@gmail.com

css.php
%d bloggers like this: