Home // * ValldignaDigital // 12é PLE extraodinari a Tavernes

12é PLE extraodinari a Tavernes

Formació de les Meses Electorals per a les Eleccions al Congrés de Diputats i el Senat del proper 20  de novembre. * foto FRANCISCO TEODORO 

ordre del dia

 

 

 

Posted in * ValldignaDigital, > Tavernes, Francisco Teodoro and tagged as

1 Comment

 • L’Ajuntament de Tavernes va celebrar ahir plenari extraordinari. Uns temes referents a les pròximes eleccions del 20-N i sobre tot un punt que, pensem, ha d’agradar a tots els veïns i veïnes: es va acordar per unanimitat fraccionar l’IBI (Impost de Béns Immobles) de manera que es podrà pagar en tres quotes i, a més, sense cap interés.
  Eixa circumstància no passava, i l’impost el pagàvem en un únic rebut i per poder fraccionar-lo s’havia d’abonar interessos, cosa que ha eliminat el govern municipal.
  La mesura considerem que és molt positiva per a tots els veïns donat que com tots sabem, l’IBI a Tavernes ve pujadet per culpa d’uns valors cadastrals calculats quan estàvem en el cim de la borbolla immobiliària.
  El regidor d’hisenda, Víctor Borràs comentava que la mesura vol sobre tot facilitar el pagament de l’impost als veïns, que a més no estaran perjudicas pels interessos. El regidor entenia que “a les famílies els serà més còmode dividir el rebut a pagar en tres vegades que haver-ho de fer tot d’una”.
  L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, valorava que tots els grups polítics assumiren la proposta de fraccionar el pagament i l’aprovament fora per unanimitat, i recordava que el principal objectiu del govern municipal es aconseguir la revisió cadastral a la baixa, i en base al valor actual de mercat i no els unflats de fa cinc anys.
  Els veïns que no tenien domiciliat el rebut d’IBI poden sol·licitar la domiciliació per acollir-se als avantatges de la mesura fins el 15 de febrer del 2012. Cal indicar que els veïns que ja el tenen domiciliat gaudeixen del fraccionament de manera immediata

  http://lacotorradelavall.blogspot.com/2011/10/lajuntament-aprova-fraccionar-la.html

css.php
%d bloggers like this: