Home // * ValldignaDigital // Joan Mª Mansanet rebujat com assessor a l’Ajuntament de València

Joan Mª Mansanet rebujat com assessor a l’Ajuntament de València

Els cinc assessors del grup municipal Compromis no han estat ratificats en l’assemblea comarcal del BLOC de la ciutat de València al produir-se un empat en la votació. La resta sí es va ratificar. Davant aquesta situació l’executiva, encapçalada per Ximo López, tindrà que prendre una decisió. El simater Joan Mª Mansanet, ex candidat als Ajuntaments de València i Simat, havia estat propossat com assessor a l’ajuntament del Cap i Casal,  segons constava  en la documentació facilitada per COMPROMÍS (amplieu notícia) on hi consta la relaciói de perones a ocupar càrrecs unipersonals a l’Ajuntament de València en representació del Grup Municipal Compromís.

 

 

GRUP MUNICIPAL

Al Grup Municipal correspon el seguiment del treball institucional en tots els seus àmbits, així com la política comunicativa de Compromís per València.

  • COMPOSICIÓ: Joan Ribó, Consol Castillo i Piluca Soriano, i el personal de confiança proposat per aquestes tres persones i aprovat per la Comissió Política. A més, s’han de considerar membres del Grup Municipal per a algunes tasques totes les persones que representen Compromís per València a les Juntes de Districte i les empreses i fundacions municipals.
  • FUNCIONS: totes aquelles derivades de la tasca institucional, tant a l’ajuntament com a les Juntes de Districte i empreses i fundacions. A través del grup es coordinarà l’agenda d’activitats dels tres regidors i es gestionarà des d’ací la política mediàtica de Compromís que fa referència a qüestions institucionals. El règim de treball depedrà de la dinàmica pròpia de l’Ajuntament, però serà preceptiu reunir com a mínim una vegada cada trimestre totes les persones que representen Compromís en organismes públics i Juntes de Districte per coordinar els seus treballs i plantejar accions conjuntes. També correspon al Grup la possible col·laboració i coordinació amb el grup de Compromís a la Diputació de València així com amb els grups municipals de Compromís d’altres municipis, especialment els de l’àrea metropolitana, i amb el Grup Parlamentari.

Posted in * ValldignaDigital

1 Comment

css.php
%d bloggers like this: